perjantai 30. tammikuuta 2015

Kotitekoinen mysli

Kotitekoinen mysli on ihan kertakaikkisen hyvää. Reseptiä voi tuunata oman mielensä ja omien makumieltymyksensä mukaisesti. Tähän laitoin:

2 dl kaurahiutaleita
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl seesaminsiemeniä

n. 1½ dl valmista Pirkka pähkinäsekoitusta, jossa cashew-, hassel- maa- ja pistaasipähkinää
n ½ dl mantelirouhetta 
n ½ dl pellavansiemeniä

Nämä sekoitetaan. Joukkoon lisätään sekoitettuna neste:

½ dl hunajaa
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl vettä

Levitetään paperilla vuoratulle uunipellille ja paahdetaan n 200 asteessa 15 min. Välissä saa käännellä ainakin pari, ellei kolme kertaa tai niin usein kuin haluaa. Kannattaa tarkkailla, ettei pala!

Myslin jäähdyttyä pellillä lisäsin:

½ dl rusinaa
½ dl kuivattua papaijaa

Tästä tuli noin 500 gr valmista mysliä. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti