perjantai 31. heinäkuuta 2015

Chili sin carne

Törmäsin kivaan kasvisruoasta tehtyyn ruokaohjeeseen ja tein siitä hieman soveltaen version, joka oli oikein onnistunut. Lisäksi se oli kohtuullisen näppärä ja nopea tehdä. Kasvisten pilkkominen on tässä se suurin vaiva, joskaan ei iso vaiva sekään.

Kuumenna öljy pannussa ja lisää paprikarouhetta (n 2 tl)

Lisää joukkoon pilkottuina:
1 sipuli
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 kesäkurpitsa
lehtikaalia maun mukaan

Kuullota kasviksia hetki. Lisää joukkoon:
1 prk chili-tomaattimurskaa
1 prk kidney papuja

Anna kastikkeen muhia noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon:
muutama tomaatti kuutioituna
hieman suolaa
rouhittua mustapippuria

Lisukkeeksi sopii esim. kuskus, mutta yhtä hyvin voi olla sen tilalla joku muu oman maun mukaan, esim. riisi, pasta tai miksei perunakin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti