Artikkeli löytyy täältä:
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2014122018932965_ru.shtml
Ja ohje vielä tässä:
Henri Alénin senap
Tarvitset: 2 dl sinappijauhetta, 4 dl halpaa ja tuhtia punaviiniä, 1,7 dl ruskeaa sokeria, 2 munaa, ½ tl suolaa ja 2 rkl voita.
Keitä punaviiniä kattilassa, kunnes jäljellä on puolet, eli 2 dl. Anna jäähtyä hetki, noin kädenlämpöön.
Sekoita sokeri ja sinappijauhe keskenään, lisää mukaan munat, keitetty viini ja ripaus suolaa. Sekoita vispilällä hyvin kattilassa.
Kypsennä miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia. Kun nenä aukeaa, on sinappi kypsää. Älä polta pohjaan!
Joukkoon voi halutessaan lisätä soseutettua oliivia tai leikattua rosmariinia. Punaviinin voi korvata kinkun paistoliemellä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti