n 0,5 kg lanttua
muutama porkkana
purkki valmiita linssejä
kourallinen juustoraastetta
1 muna
suolaa
mausteita maun mukaan
1 dl korppujauhoja
2 dl nestettä (vettä, maitoa, maitokermaa tms)
Laita
korppujauhot nesteeseen ja anna turvota hetki. Jos haluaa
mahdollisimman vähägluteenista, voi korppujauhojen tilalla käyttää
vaikka kaurahiutaleita. Raasta lanttu ja porkkana, lisää joukkoon.
Lantun ja porkkanan sijaan voi käyttää muutakin, esim.
kesäkurpitsaa. Lisää joukkoon linssit, muna ja juustoraaste. Mausta oman
maun mukaan. Pyörittele pulliksi ja paista uunissa 200 asteessa noin 20
minuuttia.
Itse heitin lantun ja porkkanan
monitoimikoneen raastimeen. Käsin raastamalla saisi hienompaa raastetta
ja pullat pysyisivät paremmin koossa. Helpotan kuitenkin omaa työtäni ja
kärsin mieluummin vähän huonommin koossapysyvistä pullista ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti